Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Vjera koja raste" by Smith Wigglesworth # eBook PDF Kindle ePub Free

Vjera koja raste

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Vjera koja raste
  • Author : Smith Wigglesworth
  • Release Date : January 21, 2020
  • Genre: Christianity,Books,Religion & Spirituality,
  • Pages : * pages
  • Size : 191 KB

Description

Smith Wigglesworth nije imao sreće da se rodi kao katolik i zato nije imao sakramente koje mi katolici imamo, nije računao na pomoć i zagovor svetaca, nije imao pristup bogatstvu teološke misli koja se stoljećima razvijala u našoj Crkvi, a ipak se Bog silno poslužio njime. Zasigurno se nećemo i ne moramo složiti sa svime što je zapisao, no, nakon čitanja, morat ćemo priznati da je ljubio Boga i bližnjega i da je Bog ljubio njega.
Ljubav prema Bogu i čovjeku uvijek potiče na evangelizaciju. Kad danas u našoj katoličkoj realnosti vidimo da ima tako malo vjernika koji su spremni svjedočiti svoju vjeru nevjernicima i onima koji su posustali u vjeri, moramo se zapitati nedostaje li nam vjere ili ljubavi, ili čak oboje.
Neka nas ovo svjedočanstvo probudi, postidi, ohrabri, naljuti, opomene, nadahne da ponovno preispitamo svoje srce a možda i da ponovno pročitamo sva četiri evanđelja… Neka bude izazov da druge nadmašimo, ne samo u punini istine nego i u vjeri i ljubavi! Nije li punina istine u punini vjere i ljubavi!?
Josip Lončar


Free Books Download "Vjera koja raste" PDF ePub Kindle